Online – Skype tanfolyamok

Online oktatás esetében nem szükséges, hogy a tanuló és a tanár egy időpontban, ugyanazon a helyen legyen, mert az oktatás interneten keresztül történik. Napjainkban az e-learning egyre népszerűbb tanulási forma.  A résztvevők Skype alkalmazás segítségével tanulnak. A tanuló és a tanár valós időben látják és hallják egymást, korlátok nélkül tudnak kommunikálni egymással. A Skype-on tartott órák elsődlegesen a beszéd és hallás utáni készségeket helyezik előtérbe, de természetesen az igényeknek megfelelően az írás és olvasási készségek is oktathatóak. A tankönyvek használhatóak elektronikus vagy hagyományos formában is.

Technológia

A Skype használata nem igényel nagy technikai felkészültséget, egy átlagos internethasználó számára sem jelent kihívást! A szolgáltatás a világon bárhonnan elérhető. A szolgáltatáshoz szélessávú internetre, egy web kamerára (a laptopok általában már tartalmazzák), valamint egy headsetre van szüksége. A skype már letölthető a böngésző bővítményeként is, így már telepítésre sincs szükség!

A Skype oktatás előnyei

  • megspórolja az utazásra fordított időt
  • áthidalja a távolságot
  • bárhonnan használható

Áraink

Skype (online) egyéni órák

Általános tanfolyamok:

Szak, üzleti nyelv, B2-es szint felett vagy kétnyelvűség esetén:

45 perc   4740,-Ft

B2-es szint felett további 10%, valamint szak-, üzleti nyelv, vagy kétnyelvűség esetén további 20%-kal emelkednek az óradíjak.

60 perc   6320,-Ft

B2-es szint felett további 10%, valamint szak-, üzleti nyelv, vagy kétnyelvűség esetén további 20%-kal emelkednek az óradíjak.

Fizetés módja, menete

Az óradíj megfizetése mindig előre történik.

A résztvevő a megadott bankszámlaszámra átutalással fizeti meg az adott havi óraszámnak megfelelő tandíjat. Az átutalás beérkezése után visszajelzést kap, majd ezt követően veheti igénybe a szolgáltatást. A kifizetett órákról a résztvevő számlát kap, vagy postai úton vagy elektronikus formában.